Wij zijn complementerende tegenpolen. Of ja, op veel vlakken dan. Denk Ying en Yang, maar dan met een licht Brabants accent. Het contrast is onze kracht. Wij dagen elkaar uit, vullen elkaars talent aan en verbinden.


VERHAAL

Verhalen zijn fantastisch! Ze kunnen inspireren, je bewust maken, je verbeelding aan het werk zetten, je steunen én heuse transformaties teweeg brengen. Daarom mag je de kracht van jouw verhaal echt niet onderschatten.
Je verhaal vertel je niet alleen in woorden. Als het goed is, zit het in de kern van alles wat je doet. Want dat verhaal van jou, is te mooi om niet te delen. Geloof ons.


VORM

Dus laten we het dan over vorm hebben. Wij geven vorm aan jouw verhaal. (We zijn namelijk verhalen vertellers én vormgevers!). Dit kan in de vorm van een logo, een kleurenpalet, een vormen-taal. Het zit in de typografie en in de fotografie. Het zit in de fysieke wereld en in de online wereld. Het sijpelt door in alles, en dus ook in het hoofd van de persoon die je wil bereiken; Bingo!


LIEKE

Lieke is dol op verhalen. Haar lievelings programma is dan ook ‘tussen kunst en kitsch’. En nee, daar schaamt ze zich niet voor. Want verhalen geven het leven kleur.
Misschien komt het ook omdat ze heel nieuwsgierig is en graag wil weten wat er achter iets schuilt. Die diepere laag, dat stukje wat niet iedereen weet; daar zit de passie en liefde.. er is niets mooiers dan dat, aldus Lieke. Geef haar eens ongelijk.


JUDITH

Judith wordt helemaal blij van een ‘kloppend’ ontwerp. Wat is dat dan, vraag je je misschien af? Gewoon, een ontwerp wat op alle vlakken klopt.. tot in de puntjes. Als een puzzel die perfect in elkaar past. Waar je alle kanten mee op kunt, tijdloos is en ook nog eens een lust voor het oog. Het gaat misschien wat ver om haar wakker te maken voor een kloppend ontwerp, maar ze gaat zeker fluitend naar haar werk.


JULI

Zet deze twee dames dan bij elkaar, en je krijgt vuurwerk! Als een ware Ying en Yang vullen we elkaar aan, versterken we en verbinden we verhaal & vorm op een magische manier aan elkaar.
Wat krijg je dan… Juist! Een functioneel ontwerp mét inhoud en uitstraling!

Denk Ying en Yang, maar dan met een licht Brabants accent