Van Juli voor jou

Wij zijn complementerende tegenpolen. Of ja, op veel vlakken dan. Denk Yin en Yang, maar dan met een licht Brabants accent. Het contrast is onze kracht. Wij dagen elkaar uit, vullen elkaars talent aan en verbinden onze ideeën en creativiteit in razend effectieve ontwerpen die beroeren en jouw verhaal vertellen. En gaat dat verhaal over mode, interieur, lifestyle of leisure? Say no more. Daar slaan wij gigantisch op aan. Hoe we jouw verhaalontwerp aanpakken lees je hier.

Onze werkwijze

Lieke

Grafisch ontwerper & fotograaf

“Ik ben dol op verhalen.
Mijn lievelingsprogramma op tv is ‘Tussen kunst en kitsch’. Daar schaam ik me trouwens niet voor. Verhalen geven het leven kleur en nergens komen vorm en verhaal zo samen als in Tussen kunst en kitsch.
Misschien komt het ook omdat ik nieuwsgierig ben en graag wil weten wat er achter iets schuilt. Die diepere laag, dat deel wat niet iedereen weet. Daar waar de passie en de liefde zit ontstaan de mooiste ideeën; niets is mooier dan dat.”

#conceptueelbrein #vrolijkechaoot #socialfreek #tikkeltjeimpulsief

Judith

Grafisch ontwerper & webdesigner

“Weet je waar ik heel blij van word?
Van een ‘kloppend ontwerp’. Daarmee bedoel ik een ontwerp waar elk aspect van klopt. Tot in de puntjes en erachter. Zie het maar als een puzzel die perfect in elkaar past. Waar je alle kanten mee op kunt, tijdloos is en er ook nog eens fantastisch uitziet. Het gaat misschien wat ver om mij wakker te maken voor een kloppend ontwerp, maar ik ga zeker fluitend naar mijn werk.”

#sterkoogvoordetailenesthetiek #perfectionist #gestructureerd #creatiefbrein

Juli verhaal

Samenwerkers

Soms vraagt branding om aanvullende expertise. Alles voor het allerbeste resultaat. Wij schakelen de juiste expertise in uit ons netwerk en coördineren de werkzaamheden.