Een warm welkom! 


Vrouwen van alle leeftijden en achtergronden stroomden binnen voor het "Selfmade Talks x Studio Anneloes" evenement. Wat een geweldige plek, HQ van Studio Anneloes; helemaal in lijn met Studio Anneloes' esthetiek, wat meteen een voorproefje gaf van wat we konden verwachten. Zoveel oog voor detail, daar houden wij natuurlijk enorm van. Een heerlijk glas bubbels en een hapje.. een perfecte binnenkomst! 

Sprekers!
Het hoogtepunt van de dag? Luisteren naar geweldige sprekers met inspirerende verhalen. Anneloes van Studio Anneloes, de kracht achter het modemerk, nam ons mee op een reis door haar ondernemersavontuur. Ze deelde niet alleen haar succesverhalen, maar ook de hobbels en valkuilen onderweg. Haar nuchtere benadering van ondernemen was erg leuk om te zien. 

Naast Anneloes sprak Yeliz Çiçek; hoofdredacteur vogue nederland, die haar eigen verhaal deelde. Wat een ontwapenenende vrouw! Haar verhaal benadrukte de kracht van doorzettingsvermogen, passie, geloof en plezier om je doelen te bereiken, ongeacht de obstakels op je pad. Haar 4 P's hebben we genoteerd en gaan we zeker meenemen in ons plan voor de toekomst.

En de kers op de taart? Een geweldige workshop van Dorit Roest, een professional die haar ervaring in Silicon Valley naar Nederland heeft gebracht. Ze deelde haar kennis en inspireerde ons met haar 'pay it forward'-sessie, die praktische inzichten en tools bood om zowel onze eigen bedrijven te laten groeien als anderen te helpen slagen.

Het is net werken!
Deze dag was niet alleen een bron van waardevolle kennis, maar ook een geweldige kans om te netwerken en nieuwe mensen te ontmoeten. De deelnemende dames deelden hun eigen verhalen en dromen, en de sfeer was doordrongen van onderlinge steun. We voelden ons aangemoedigd en geïnspireerd door de connecties die we maakten en zagen al meteen mogelijkheden voor toekomstige samenwerkingen, altijd fijn! 

Boordevol nieuwe ideeën;
Voor ons, als eigenaressen van een ontwerpbureau én een sieradenmerk, was deze dag een ware inspiratiebom. De verhalen van Anneloes, Yeliz Çiçek en Dorit Roest brachten niet alleen vernieuwde energie, maar ook tal van ideeën die we meteen in onze eigen bedrijven kunnen toepassen. "Selfmade Talks x Studio Anneloes" was een viering van vrouwelijk ondernemerschap en empowerment. Emily Sobels en haar team hebben niet alleen ons, maar alle vrouwen in de zaal weten te raken!

Yeliz Çiçek: 'Ik ben in mijn loopbaan veel geholpen door vrouwen die iets in mij zagen'