De kracht van de feminine touch

Jullie wisten het al, maar wij geloven we dat een goed ontwerp niet alleen draait om hoe iets eruitziet, maar vooral om hoe het aanvoelt. Voor ons zit de kracht van een ontwerp in die subtiele balans kracht en verfijning. Dat noemen we onze vrouwelijke touch.


Gevoel is alles


Ken je dat gevoel wanneer je een ruimte binnenloopt en alles gewoon klopt? Of wanneer je een product vastpakt en het nét dat beetje extra heeft waardoor het je bijblijft? Dat is precies wat we met onze ontwerpen willen bereiken. Het moet niet alleen mooi zijn, het moet ook wat met je doen. Je raken. Of het nu gaat om een nieuw logo, een website, of een complete huisstijl – het moet een bepaalde vibe hebben die bijblijft en een verhaal verteld. 


De kracht van details


Daarom zijn we zijn gek op details. Die kleine dingen die je misschien niet meteen opvallen, maar die wel een ontwerp naar een hoger niveau tillen. Denk aan de perfecte combinatie van kleuren, een prachtig lettertype, of de manier waarop we spelen met witruimte. Het zijn de details die een ontwerp echt laten stralen. En laten we eerlijk zijn, daar zit vaak die vrouwelijke touch in verstopt. Niet omdat het allemaal schattig moet zijn, maar juist omdat het krachtig is in zijn subtiliteit. Het zegt wat, zonder te schreeuwen.

 

Design is not just
what it looks like,
but also
how it feels