Signing 

Wij geloven in het creëren van niet alleen functionele, maar ook visueel stimulerende ervaringen. Onze recente uitdaging? Het ontwerpen van een bewegwijzeringssysteem voor een  gezondheidscentrum, met aandacht voor toegankelijkheid en universele bruikbaarheid.


Het belang van duidelijkheid

Een gezondheidscentrum navigeren kan al snel een uitdaging worden, en daarom hebben we onze ontwerpprincipes gericht op helderheid en eenvoud. Duidelijke bewegwijzering is niet alleen praktisch; het draagt bij aan een naadloze en stressvrije ervaring voor bezoekers.


Kleurrijk 

Elke verdieping heeft een eigen identiteit gekregen met  levendige kleuren. Een oranje pijl? Dat leidt naar de tweede verdieping, waar de huisarts wacht. Een eenvoudig systeem dat de gebruikers direct naar hun bestemming brengt.
 

Inclusieve iconen en cijfers

We begrijpen de diversiteit van de bezoekers in het centrum en hebben daarom gekozen voor symbolen, kleuren en duidelijke cijfers. Onze bewegwijzering is ontworpen met het oog op toegankelijkheid, zodat ook degenen die de Nederlandse taal niet beheersen of visuele beperkingen hebben, zich moeiteloos kunnen oriënteren.


Frisse energieke uitstraling

Het ontwerp mocht wat ons betreft niet alleen functioneel maar ook inspirerend zijn. Daarom straalt de bewegwijzering een frisse en energieke sfeer uit, passend bij de vitaliteit van het gezondheidscentrum.

flair.
jouw gezondheidscentrum.
samen de beste zorg.